Jeg har i dag været på hospitalet for, at fortælle hvordan det er gået, og høre hvad lægen havde at sige.

Det gik ok, umiddelbart så skulle det der er opereret for være gået godt, men der er så desværre noget andet, som kan være leddet eller 2 andre ting nederst i foden.

Jeg har for det fået en blokade og skal så komme igen om 6 ugers tid. Hvis det virker så skal jeg ikke have endnu en blokade og man kan gå igang med den anden fod, ellers skal jeg måske have endnu en blokade, ellers må der en operation til, men det som der nu er i vejen kunne man ikke se ved scanning, derfor blev det ikke ordnet, da man var igang.

Share
Status på min fod

2 thoughts on “Status på min fod

  • juli 5, 2011 at 8:08 am
   Permalink

   Tak skal du have Jane, det håber jeg også, det er ikke altid lige let med dem, prøver at lade være med at lade det påvirke min dagligdag, men det er i perioder ret svært 🙂

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins