Så er det i dag mine sting fjernes og der er gået lidt over 2 uger fra jeg d. 6 blev opereret, jeg kan støtte og stå på foden, men skal dog genoptræne foden/benet lidt igen, da det hele er blevet noget slapt dernede 🙂

Men det er der heldigvis råd for, jeg håber det hele falder helt ned igen og ikke fortsætter med at være hævet, for så er det jo hævet som før operationen, men så forhåbentlig uden smerter 🙂

Det var blot en update herfra. I ugerne der er gået har det ikke været helt let og slet ikke let at acceptere at det snurer og svier i foden og i det hele taget ligner en ballon, men det er gået fremad og jeg er ikke gul af gurkemeje og de optegnede pile er også gået af med tiden 🙂

Share
Stingene fjernes idag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins