Da mine forældre bød på mad tilbød jeg at lave den.

Det kan være svært at lave mad ud fra andres køleskab m.m når man ikke lige ved hvad der foreligger andet end kødet.

Men det lod sig gøre og det faktisk ret velsmagende.

Jeg fandt en opskrift hos Louise Lorang, og det blev også godt mødt af mine forældre og Mathias.

Jeg havde dog lavet en hel del mere løg og æble, da jeg ikke lavede salat.

Kartoflerne havde jeg lavet i ovnen og skåret ud i mindre stykker, som så blev vendt i olie, salt, peber, rosmarin og timian.

I ovnen ved 230 grader indtil de har taget farve og er blevet møre.

Resten af opskriften finder i her

Mit billede er knapt så flot som Louisas, men er sikker på at maden var lige så vellykket.

Share
Svinemørbrad med lunt tilbehør
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins