Man kan jo bruge gåse kød og indmad på flere måde, som var det okse eller svinekød.

Det gør vi jo tit, da vi af gås i fryseren.
Da vi havde et skrog til “overs” valgte jeg på trods af det fine forårsvejr at lave suppe på det.

Fonden blev simpel:
Løg
Gulerod
Ingefær
Citrongræs
1/2 gåseskrog
1/2 kråse

Det brunes let af alt sammen og tilsættes vand så det dækker.
Det skal nu koge i ca 2 timer.

Kødboller:
200 g hakket gåsekød
2 små æg
1 løg
10 g frisk hakket ingefær
Salt
Mel

Det hele køres så det bliver fast men stadivæk er ret blød.

Koges i spilkogende let saltet vand.

20130306-180652.jpg
Den færdige suppe kommer der opskrift på i morgen 🙂

20130307-103712.jpg

Share
Thai-inspirerede kødboller
Tagged on:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins