Jeg har nu 2 personer, der har tilmeldt sig, så de modtager en opdatering hver gang jeg udgiver noget herinde, hvis andre har lyst kan jeg da kun anbefale det og det er da rart at vide at andre synes det er interessant at følge med i, jeg håber på der hen over sommeren kommer en masse nyt og lækkert herinde 🙂 Det ville være at foretrækker om end ikke for jer så for mig 🙂

Share
Tilmeld for opdateringer

2 thoughts on “Tilmeld for opdateringer

  • juni 14, 2011 at 8:01 pm
    Permalink

    Kom ind på din blog, da jeg søgte opskrift på rabarber muffins … Har netop afprøvet opskriften – dog uden chokolade – og tilføjet en anelse bagepulver. De var pragtfuld – tak ;o) Mvh Karina

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins