I forbindelse med festen i lørdags fik vi ikke leveret al den mad vi havde bestilt fra Mineslund, men er der nu rettet op på.

Vi fik leveret to lækre og møre mørbradbøffer og 2 pakker oksepølser, for den ene der manglede. Og for mangel på entrecote til lørdagens arrangement.

Det kalder jeg god service og det viste sig at vi ikke manglede mad om lørdagen så det var ok.

Med nogle af oksepølserne besluttede jeg at lave en slags svensk pølseret uden kartofler, men med pasta.

Ingredienser:

2 store porrer fint snittet

5 forvoksede forårsløg fintsnittet

1 dåsetomatpure

Olie til at stege i

En pakke med ca. 350 g pølser der skæres i mundrette stykker

1/5 dl fløde

Salt og peber

Porrer og løg fintsnittes og steges bløde i olien, efter et par minutter steges pølserne med i retten. Pølserne skal blive sprøde og gennemstegte.

Så tilsættes tomatpureen som nu skal steges af, herefter fløde og muligvis en smule vand og det skal nu koge ind til en tyk sauce.

Når saucen har en passende konsistens smages der til med salt og peber.

Koger saucen for meget ind kan man tilsætte en smule vand, og lade det varme op igen.

Man kan spise saucen med pasta som vi gjorde eller med ris eller kartoffelmos.

Velbekomme.

Share
“Tomat”ret med oksepølser
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins