Jeg synes lidt jeg går rundt i en klokke og har gjort det hele december og sneen har desværre ikke hjulpet. Noget af det skyldes klart at jeg lagde mig på langs, men andet mørket, hvilket jeg normalt ikke er så påvirkelig af. Jeg er så træt det meste af tiden og kan ikke tage mig sammen som jeg plejer at kunne.
Men trods det nåede mine eksamensopgaver at blive skrevet og afleveret til tiden. Jeg har fået bagt ca 2400 pebernødder, vanillekranse og brunkager. Men klokken er der stadigvæk…
Jeg går daglige ture med hundene og giver de andre dyr Vand og mad, så der er ikke så meget at gøre tror jeg desværre. Gode råd modtages.
Men lige en happy Update alle gaver til december der skulle købes ligger nu trygt og godt herhjemme eller er på vej med posten. Så nu kan julen komme an, når der er købt ind 😉

Share
Træthed
Tagged on:

2 thoughts on “Træthed

 • december 12, 2012 at 8:57 pm
  Permalink

  Jeg har selv prøvet det med at være træt og mat i vintermånederne. Og det skyldtes, at jeg manglede D-vitamin i en sådan grad, at det kunne mærkes på energien og kroppen. Jeg var konstant træt og havde ikke særlig mange kræfter. Så måske er det det??? Det kan lægen i hvert fald hjælpe dig med at finde ud af.
  Tak for en rigtig god, hyggelig og aktiv blog!

  Reply
  • december 12, 2012 at 8:59 pm
   Permalink

   Tak skal du have for rosen 🙂 jeg håber jeg får tid til at tage til lægen snart ellers må det blive til januar, men det er da en mulighed.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins