Som jeg skrev i går blev der lavet marengs og det til den store guldmedalje, sådan nogle får jo hurtigt ben at gå på.

Der blev vel på den pæne side af 130 stk.

Ca. 130 stk (store)

11 æggehvider

2 dl hjemmelavet vanillesukker

2 ½ dl rørsukker
Hviderne piskes godt stive sammen med vanillesukkeret, helst på en røremaskine så du ikke får ondt i armen.
Her blev de kørt på vores røde Kitchen Aid.

Lidt efter lidt som man ser hviderne bliver stive tilsættes sukkeret.

Det skal være en meget stiv masse man ender ud med.

Massen kommes i en plastikpose eller en sprøjtepose med tyl på.

Her blev det plastikposen der blev klippet et lille hul på.

For at sætte dem i passende størrelse og afstand på bagepapir.

Derefter sættes de på en bageplade for dernæst at være i ovnen ved 100 grader i ca. 50 minutter.

Nogle af dem blev drysset med kakaopulver.

Share
Vanillemarengs
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins