Den anden aften havde vi endelig lyst til and igen. 


Det skulle være en let version, det blev det også, men alligevel tilpasset så vi begge blev rigeligt mætte.

Vi har haft savoykål i haven henover forskellige frostperioder, men alligevel kunne noget af det bruges i denne ret.

Om eftermiddagen satte Mathias andelår over i andefedt uden særlig krydring. De tilberedtes i ovnen i en rugbrødsform i ca 3 timer til de var møre. Inden servering fik lårene 5 minutter uden ovnens grill. 

Ingredienser til 2 personer:

2 andelår

Andefedt til det dækker lårene

Et sprødt lår

Rispapir ca 12 stk

1 savoykålshoved (lille)

1 granatæble 

4 rødløg i tynde strimler, overhældt med varm lage(æbleeddike, 1 spsk honning, salt og peber) til en hurtig syltning.

Peanuts til drys

Dressing af hoisinsauce og sauce


Rullerne samles ved bordet med lidt af det hele og derefter rulles de sammen til en form for forårsrulle. 

Det er sådan vi bedst kan lide at spise rullerne, det er uden alt for meget fedtstof.

God weekend. 

Share
Wraps med confiteret and
Tagged on:             

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins